LAVA

 

Fleur is een levenslustige, poly-amorische, jonge vrouw, die samen met haar partner Daniel een kunstgalerie runt. Prettig in de omgang, aantrekkelijk en bruisend van energie legt ze makkelijk contacten. Connecties die vaak verder gaan dan gebruikelijk, want Fleur houdt van de goede dingen van het leven én van erotiek. In tegenstelling tot het woord ‘delen’ komt ‘ontrouw’ in haar woordenboek niet voor. Ze is een groot liefhebber van verleiden en verleid worden en deelt dit gul met degenen die haar na aan het hart liggen. Dicht bij huis, maar ook in haar geliefde Frankrijk.

Fleur heeft een sprankelende geest en een moeiteloos aan te boren, levendige fantasie. Ze is absoluut niet bekrompen, maar leeft het leven met volle teugen. Daniel, een rustige, aantrekkelijke man en Fleur zijn al heel lang een hecht stel. Ze geven veel om elkaar en de erotische spanning tussen hen laait vaak hoog op. Fleur krijgt ruimschoots mannelijke, maar soms ook vrouwelijke aandacht. Daniel is trots op zijn mooie en goedlachse vrouw en daar geniet Fleur intens van. Vaak is ze wat verlegen, maar als haar altijd sluimerende vlindertjes zich eenmaal roeren, gaat ze er volledig voor.

Zo is daar Jonathan, een licht kakkineuze bankier, waar Fleur als een blok voor viel. Zijn huwelijk is koud en op een zakelijke leest geschoeid. Hij lijkt zich aan Fleur te laven en gaat voor haar door het vuur. Daniël heeft soms wat moeite met hem. Een enkele keer is er toch een vleugje jaloezie, maar Fleur weet haar aandacht meestal goed te verdelen.

Sam, een extraverte, kwajongensachtige interieurarchitect, lijkt Jonathans tegenpool. Daniel kan het uitstekend met hem vinden. Sam is stapeldol op Marianne, zijn prachtige vrouw, maar voor Fleur heeft hij een uitgesproken warm plekje. Tussen Fleur en Marianne bestaat een bijzondere band.

Joy is een kleine, roodharige fysiotherapeute. Lief, uitermate warmbloedig en ondeugend. Daniël is dol op haar. Zij windt hem moeiteloos om haar kleine vingertje. De ontmoetingen met Joy en James, haar friend with benefits, zijn één groot erotisch feest.

Ten slotte behoort Hannah, een Hongaarse begaafde kunstenares tot Fleurs vriendenkring. Jonathan wordt graag in hun contacten betrokken, want Hannah laat naast haar belangstelling voor Daniel haar interesse in Jonathan overduidelijk merken.

Niet alle contacten hebben een dergelijk intens vervolg. De bekoorlijke Amélie, sexy Peter, gevaarlijke Hugo en de aantrekkelijke Olivier zullen misschien een eenmalig avontuur blijven, maar bij Fleur en Daniel weet je het nooit. Hun warme, erotische ontmoetingen waren er zonder enige twijfel opwindend genoeg voor.

Fleur bouwt met veel plezier een web van vrienden om zich heen. Innemende mannen en aantrekkelijke vrouwen om mee te praten, te lachen, te eten, maar zeker ook om met veel plezier de liefde mee te bedrijven.

ISBN 978-94-92551-46-7| NUR 301 – http://www.ambilicious.nl – Eerste druk 2018

Lava bestellen kan hier

 

Een gedachte over “LAVA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s